Broileripyörykät kermaisessa kastikkeessa
Juustoiset broileripyörykät tarjoillaan kermaisen kastikkeen ja pastan kera. Ripauksella chiliä saat halutessasi ruokaan potkua. Niin simppeliä, ja niin hyvää!
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
½ dl | maitoa |
1 | muna |
2 rkl | korppujauhoja |
400 g | broilerin jauhelihaa |
1 ½ dl | mozzarellajuustoraastetta |
¾ ruukkua | lehtipersiljaa |
1 tl | suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta ja chilijauhetta |
2 rkl | öljyä |
1 | sipuli |
1 | paprika |
2 ½ dl | ruokakermaa |
¼ tl | paprikajauhetta ja mustapippuria |
maun mukaan | lehtipersiljaa ja tuoretta chiliä |
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
8-10 dl | Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa |
Valmistusohje
- Yhdistä kulhossa maito, muna ja korppujauho ja anna turvota 5 minuuttia. Pilko sillä aikaa sipuli ja paprika.
- Lisää korppujauhoseokseen broilerin jauheliha, juustoraaste, hienonnettu lehtipersilja sekä mausteet.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli ja paprika. Kääntele kasviksia pari minuuttia pannulla ja kerää ne pannun keskelle keoksi. Nostele pannun reunoille kahdella ruokalusikalla broileripyörykkänokareita (noin 20 kpl). Käännä pyörykät kerran ja kaada pannuun kerma ja mausteet. Anna pyöryköiden hautua kypsiksi kermassa noin 15 minuutin ajan.
- Pyöryköiden kypsyessä keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen maku ja lisää halutessasi lehtipersiljaa ja tuoretta chiliä oman maun mukaan. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi raikkaan vihersalaatin kanssa.