Helpot uunilihapullat ja tomaattikastiketta
Helpot uunilihapullat tomaattikastikkeessa on herkullinen yhdistelmä, joka maistuu taatusti myös lapsille.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
6 dl | Torino Kaura-Porkkanapastaa |
1 ½ dl | vettä |
2 tl | sokeria |
1 tl | suolaa |
½ tl | mustapippurirouhetta |
1 prk | tomaattimurskaa (500 g) |
1 prk | valkosipuli-tomaattimurskaa (390 g) |
2 dl | kermaa |
1 | muna |
200 g | kermaviiliä |
1 ½ dl | Nalle Pikakaurahiutaleita |
1 ps | ranskalaista sipulikeittoa |
400 g | naudan jauhelihaa |
Valmistusohje
- Laita kattilaan vesi ja mausteet.
- Lisää kiehuvan veden joukkoon tomaattimurskat ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Lisää kerma ja anna kastikkeen hautua sen aikaa, kun valmistat lihapullat.
- Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Voitele leivinpaperi öljyllä.
- Sekoita kaikki lihapullataikinan aineet keskenään. Pyöritä taikinasta öljytyin käsin 24 lihapullaa. Paista uunin keskitasossa 10 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kaada valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile lihapullien ja salaatin kanssa.
VINKKI: Kastikkeesta saat helpolla mausteisempaa vaihtamalla valkosipuli-tomaattimurskan chilillä maustettuun tomaattimurskaan.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.