Helppo uunitonnikalapasta
Uunitonnikalapasta on helppo valmistaa ja siitä riittää ruokaa 4-6 hengelle.
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
100 g | pakastesipulikuutioita |
1 prk | yrtti-tomaattimurskaa |
1 prk | chili-tomaattimurskaa |
2 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
2 tl | sokeria |
3 dl | ruokakermaa |
1 ps | Torino Kaura pastaa |
100 g | pakasteherneitä |
2 prk | tonnikalaa öljyssä |
100 g | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Kuumenna rasva kattilassa, lisää sipulikuutiot ja freesaa niitä hetken aikaa. Lisää tomaattimurskat, vesi, liemikuutio ja sokeri. Anna kiehua ainakin 10 minuuttia. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
- Voitele uunivuoka. Kaada pasta vuokaan, lisää herneet ja tonnikalat öljyineen.
- Kaada kastike vuokaan ja sekoita se pastan joukkoon. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla noin 25 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.