Vihreä hernepestopasta
Nyt kaikki käärimään hihat ylös ja häärimään hernepestopastaa.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
200 g | pakasteherneitä |
¾ dl | pinjansiemeniä |
¾ dl | parmesaanijuustoa raastettuna |
½ ruukkua | basilikaa |
1 ½ tl | suolaa |
2 rkl | sitruunamehua |
1 | valkosipulinkynsi |
1 dl | öljyä |
250 g | broccolinia eli varsiparsakaalia |
öljyä, suolaa ja pippuria | |
280 g | Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa (10 dl) |
Valmistusohje
- Sulata herneet kevyesti. Paahda siemenet kuivalla, kuumalla paistinpannulla.
- Pane kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja aja tahnaksi sauvasekoittimella.
- Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa paksut varret vinoittain muutamaan osaan. Jätä ”kukinnot” kokonaisiksi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen desin verran.
- Paista ensin parsan varsipaloja öljyssä muutama minuutti. Lisää pannulle loput parsapalat. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada kattilaan yksi desi pastan keitinvettä, lisää joukkoon hernepesto ja kiehauta. Lisää parsapalat ja pasta. Sekoita kevyesti ja tarjoile heti.
- Ja ei kun nauttimaan 🥦💚
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Ihan euroviisu”kamaa”! – Sillä erotuksella, että tässä on ainesta kestosuosikiksi! Kyllä te näköjään Torinolla osaatte! Kiitos <3
Täytyy kokeilla varmasti hyvää😀👍