Hyppää sisältöön

Kalastajan merieväs

Kalastajan merieväs-salaatti on täyttävää sellaisenaan. Se sopii myös muun ruuan lisukkeeksi.

Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Yli 60 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
4 dl Torino Kaura pastaa
Marinadi
½ dl rypsiöljyä
2 rkl sitruunamehua
½ rkl sinappia
½ tl suolaa
½ rkl sokeria
½ tl sitruunapippuria
1 valkosipulin kynsi murskattuna
Salaattiaineet
1 dl hienonnettua tilliä
200 g kylmäsavustettua kirjolohta
1-2 herkkukurkkua (80 g)
2 dl maissia (pakaste)
2 dl herneitä (pakaste)
Valmistusohje
  1. Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia.
  3. Leikkaa lohi suikaleiksi ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohi, kurkku sekä sulaneet maissit ja herneet pastan joukkoon varovasti nostellen.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku