Kalastajan merieväs
Kalastajan merieväs-salaatti on täyttävää sellaisenaan. Se sopii myös muun ruuan lisukkeeksi.
Yli 60 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
4 dl | Torino Kaura pastaa |
½ dl | rypsiöljyä |
2 rkl | sitruunamehua |
½ rkl | sinappia |
½ tl | suolaa |
½ rkl | sokeria |
½ tl | sitruunapippuria |
1 | valkosipulin kynsi murskattuna |
1 dl | hienonnettua tilliä |
200 g | kylmäsavustettua kirjolohta |
1-2 | herkkukurkkua (80 g) |
2 dl | maissia (pakaste) |
2 dl | herneitä (pakaste) |
Valmistusohje
- Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
- Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia.
- Leikkaa lohi suikaleiksi ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohi, kurkku sekä sulaneet maissit ja herneet pastan joukkoon varovasti nostellen.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.