Kana-ohravuoka
Kana-ohravuoka on tolkuttoman helppo arkiruoka, jossa ainekset mitataan vuokaan, ja tämän jälkeen ruoka valmistuu kuin itsestään uunissa.
alle 60 min
6 annosta
Ainesosat
7 dl | vettä |
4 dl | Torino Täysjyväohraa |
1 | kasvisliemikuutio |
1 tl | currya (jauhettu) |
½ tl | chilijauhetta |
2 rkl | soijaa |
2 | valkosipulinkynttä |
300 g | kananpojan fileesuikaleita, esim. hunajamarinoitu |
1 ps | herne-maissi-porkkanaa (pakaste) |
2 dl | ruokakermaa |
100 g | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja kiehauta vesi.
- Mittaa uunivuokaan vesi, ohra, mausteet, soija, hienonnetut valkosipulinkynnet sekä broilerin fileesuikaleet raakana. Sekoita ainekset vuoassa ja nosta uuniin 30 minuutin ajaksi.
- Lisää vuokaan herne-maissi-porkkana ja kerma. Levitä pinnalle juustoraaste. Nosta takaisin uuniin noin 10 minuutiksi.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.