Kantarelli-mascarponepasta
Täyteläinen kantarelli-mascarponepasta on nopea ja maukas tapa nauttia sienisaaliista. Mausta pasta sitruunankuorella, se antaa kermaisalle kastikkeelle raikkautta, mutta ei peitä kantarellien omaa makua.
Alle 30 min
4 annosta
Ainesosat
280 g | Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa |
1 l (n. 300 g) | tuoreita kantarelleja |
1 | sipuli |
250 g | mascarpone tuorejuustoa |
1 prk | Elovena maustamatonta kauraruokaa |
1 | sitruunan raastettu kuori |
suolaa ja mustapippuria |
parmesaania ja tuoretta timjamia |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä (1 ½ l vettä ja 1 tl suolaa).
- Puhdista sienet ja revi ne muutamaan osaan. Kuori ja hienonna sipuli.
- Paista sieniä hetki kuivalla pannulla, kunnes enin neste on haihtunut. Lisää pannulle voita ja sipuli. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä.
- Lisää joukkoon Elovena kauraruoka ja mascarpone. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta sitruunankuoriraasteella, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon valutettu pasta.
- Annostele kuumille lautasille. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa. Koristele annokset tuoreella timjamilla.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.