Kinkkulasagnette
Kinkkulasagnette lunastaa sen mitä lupaa: maistuvaa, täyttävää ja simppeliä arkiruokaa parhaimmillaan.
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
½ dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
150 g | pekonia |
1 | sipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
200 g | palvikinkkua |
1 | punainen paprika |
¾ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
8 dl | maitoa |
1 prk | tomaattimurskaa (400 g) |
1 tl | suolaa |
1 tl | oreganoa |
1 tl | basilikaa |
¼ tl | rouhittua mustapippuria |
¼ tl | valkopippuria |
2 dl | juustoraastetta |
1 ps | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
juustoraastetta |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Kuumenna Sunnuntai Juokseva paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota suikaloitu pekoni, murskatut valkosipulinkynnet ja sipuli kattilassa. Lisää pieneksi kuutioitu kinkku ja paprika.
- Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito ja tomaattimurska hyvin sekoittaen. Kiehauta. Mausta kastike ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lisää joukkoon 1 ps lasagne Piccolo-pastaa ja sekoita.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä uunin keskitasossa n. 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.