Lasagnevuoka
Maistuva ja ravitseva arkiruoka syntyy helposti Torinon runsaskuituisilla pastoilla. Karoliina Nygård valmisti Torinolle raikkaan täyteläisen lasagnevuoan.
alle 30 min
Ainesosat
1 pussi | Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa |
1 tlk | tomaattimurskaa |
1 tuubi | tomaattipyrettä |
2 dl | vettä |
2 tl | valkosipulijauhetta |
puoli ruukullista tuoretta basilikaa hienonnettuna | |
0.5 tl | chilijauhetta |
1 tl | suolaa |
2 tl | sokeria |
2 dl | ranskankermaa |
pikkutomaatteja | |
2 palloa | burrataa |
basilikaa koristeeksi |
Valmistusohje
Keitä pastat pussin ohjeiden mukaan. Pastan kiehuessa valmista kastike yhdistämällä kastikkeen ainekset kattilassa. Keitä muutama minuutti.
Kerrosta ruoka laakeaan vuokaan vuorottelemalla pastan, tomaattikastikkeen, ranskankerman ja pikkutomaattien kanssa. Laita päällimäiseksi tomaattikastiketta, tomaatteja ja basilikaa. Viimeistele kahdella burratalla. Tarjoile heti ja nauti!
Reseptissä käytetyt tuotteet