
Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä
Tämä näyttävä ja herkullinen ruoka on hyvä valinta mihin tahansa juhlapöytään.
Yli 60 min
4-5 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
3 dl | Torino Kaura pastaa |
½ dl | rypsiöljyä |
2 rkl | valkoista balsamiviinietikkaa |
1 rkl | appelsiinimehua |
1 rkl | hunajaa |
½ tl | suolaa |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
1 | valkosipulin kynsi murskattuna |
1 | jääsalaattia |
½ | punainen paprika |
½ prk | persikoita sokeriliemessä |
200 g | leipäjuustoa |
50 g | viipaloitua härän savufileetä tai kylmäsavuporoa |
kirsikkatomaatteja |
Valmistusohje
- Lisää kiehuvaan veteen pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 5 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
- Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää ne pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
- Suikaloi salaatti. Kuutio paprika, valutetut persikan puolikkaat sekä leipäjuusto. Puolita kirsikkatomaatit.
- Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, paprika, persikka ja leipäjuusto. Kääri savufileeviipaleet ruusukkeiksi salaatin joukkoon ja koristele pinta kirsikkatomaateilla.
Salaatti sopii sekä alkupalasalaatiksi että ruokaisaksi iltapalasalaatiksi.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.