Lihamakaronilaatikko
Perinteinen lihamakaronilaatikko ei esittelyjä kaipaa. Maukkaan makaronilaatikon valmistat tällä ohjeella.
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
400 g | Torino makaronia |
1 rkl | rypsiöljyä |
400 g | jauhelihaa |
100 g | pakastesipulikuutioita |
1 tl | suolaa |
1 tl | paprikajauhetta |
¾ tl | mustapippuria |
½ tl | maustepippuria |
1 l | maitoa |
3 | munaa |
1 tl | suolaa |
Valmistusohje
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele ja valuta.
- Kuumenna öljy pannulla. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet.
- Kaada makaronit ja jauheliha voideltuun uunivuokaan (noin 2 ½ l). Sekoita keskenään.
- Vispaa munat ja suola sekaisin, lisää maito, sekoita ja kaada vuokaan.
- Kypsennä 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.