Hyppää sisältöön
Torino makaronilaatikko

Lihamakaronilaatikko

Perinteinen lihamakaronilaatikko ei esittelyjä kaipaa. Maukkaan makaronilaatikon valmistat tällä ohjeella.

Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
400 g Torino makaronia
1 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa
100 g pakastesipulikuutioita
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
¾ tl mustapippuria
½ tl maustepippuria
1 l maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
Valmistusohje
  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele ja valuta.
  2. Kuumenna öljy pannulla. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet.
  3. Kaada makaronit ja jauheliha voideltuun uunivuokaan (noin 2 ½ l). Sekoita keskenään.
  4. Vispaa munat ja suola sekaisin, lisää maito, sekoita ja kaada vuokaan.
  5. Kypsennä 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku