Hyppää sisältöön

Mac and cheese

Täyteläinen Mac and cheese on todellista lohturuokaa.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
Juustokastike
300 g Cheddarjuustoa (aitoa)
150 g Gruyèrejuustoa
8 dl maitoa
¾ dl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
¾ dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
½ tl suolaa
valkopippuria
Pasta
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
1 ps Torino makaronia
Kuorrutus
½ dl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl paprikajauhetta
½ dl korppujauhoja
½ dl juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Raasta juustot, yhdistä ne ja mittaa ½ dl sivuun.
  2. Lämmitä maito.
  3. Kuumenna rasva paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää lämmin maito lorauksina samalla hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Keitä pasta kastikkeen kiehuessa.
  4. Siirrä kastikepohja sivuun, lisää joukkoon juustoraaste, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Valuta pasta hyvin ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Kaada seos uunivuokaan.
  6. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja ripottele se pastan pinnalle.
  7. Kuorruta pasta 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla.
  8. Herkuttele heti!

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku