Makaronivelli
Makaronivellistä tulee joillekin lapsuusajat mieleen. Tuttu lohturuoka piristää synkemmänkin päivän.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
2 dl | vettä |
2 dl | Torino makaronia |
1 l | Täysmaitoa |
½ dl | vettä |
2 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
½-1 tl | suolaa |
sokeria ripaus |
Valmistusohje
- Kiehauta vesi, lisää makaronit, keitä sen aikaa, että vesi on imeytynyt makaroneihin.
- Lisää maito. Anna vellin kypsyä kevyesti kiehuen noin 10 minuuttia (mittaa aika siitä, kun maito alkaa kiehua).
- Sekoita vehnäjauhot veden joukkoon. Lisää suuruste ohuena nauhana maidon joukkoon hyvin sekoittaen.
- Keitä vielä noin 5 minuuttia.
- Lisää lopuksi suola ja sokeri.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.