Hyppää sisältöön

Makaronivelli

Makaronivellistä tulee joillekin lapsuusajat mieleen. Tuttu lohturuoka piristää synkemmänkin päivän.

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
2 dl vettä
2 dl Torino makaronia
1 l Täysmaitoa
½ dl vettä
2 rkl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
½-1 tl suolaa
sokeria ripaus
Valmistusohje
  1. Kiehauta vesi, lisää makaronit, keitä sen aikaa, että vesi on imeytynyt makaroneihin.
  2. Lisää maito. Anna vellin kypsyä kevyesti kiehuen noin 10 minuuttia (mittaa aika siitä, kun maito alkaa kiehua).
  3. Sekoita vehnäjauhot veden joukkoon. Lisää suuruste ohuena nauhana maidon joukkoon hyvin sekoittaen.
  4. Keitä vielä noin 5 minuuttia.
  5. Lisää lopuksi suola ja sokeri.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku