Maukas jauheliha-makaronilaatikko
Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla, tuoreella paprikalla ja kurkkusalaatilla. Katso myös muut maukkaat kotiruoat pastasta.
Yli 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
400 g | Torino Tumma makaronia |
1 | sipuli |
1 | paprika |
400 g | jauhelihaa |
1 tl | suolaa |
1 tl | paprikajauhetta |
1 dl | kurkkusalaattia |
250 g | voimakasta sulatejuustoa |
3 | munaa |
1 l | maitoa |
1 tl | suolaa |
½ tl | maustepippuria |
1 tl | mustapippuria |
Valmistusohje
- Keitä makaronit runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
- Hienonna sipuli ja paprika.
- Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kurkkusalaatti ja paprikapalat.
- Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2l).
- Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto. Sekoita.
- Vispaa munat, maito ja mausteet keskenään.
- Kaada seos vuokaan.
- Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.