Nopea jauheliha-pastakeitto
Tomaattinen jauheliha-pastakeitto valmistuu nopeasti ja se on hyvä valinta päivään, jolloin ei halua käyttää ruoanlaittoon paljoa aikaa. Keiton kruunaa punainen pesto.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
400 g | jauhelihaa |
2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
100 g | pakastesipulikuutioita |
200 g | pakastekeittojuureksia |
1 l | vettä |
500 g | tomaattimurskaa |
1 ½ | kasvisliemikuutiota |
2 tl | sokeria |
1 tl | oreganoa |
3 dl | Torino Tricolori Simpukka pastaa |
2 dl | ruokakermaa |
¾ dl | punaista pestoa |
rouhittua mustapippuria |
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha ja siirrä se sivuun odottamaan.
- Kuumenna kattilassa rasva. Kuullota sipuli ja keittojuurekset.
- Lisää vesi, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot ja mausteet. Keitä 10 minuuttia, mittaa keittoaika siitä, kun keitto alkaa kiehua.
- Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
- Lisää ruokakerma, pesto ja jauheliha. Kiehauta ja mausta mustapippurilla. Tarjoile heti.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptissä ei kerrota missä vaiheessa jauheliha lisätään?
Hei Eija,
Jauheliha lisätään ruokakerman ja peston lisäyksen yhteydessä.