Nopea savulohipasta
Kalapasta on helppo, nopea ja ennen kaikkia maukas arkiruoka. Vartissa valmista.
Alle 15 min
4 hengelle
Ainesosat
1.5 l | vettä |
1 tl | suolaa |
6 dl | Torino Tricolori Simpukka pastaa |
2 ½ dl | pastan keitin vettä |
200 g | ruohosipuli-tuorejuustoa |
2 rkl | kapriksia |
1 rkl | Dijon sinappia |
ripaus | sokeria |
reilusti | tuoretta tilliä |
200 g | savulohta |
mustapippuria ja raastettua sitruunan kuorta |
Valmistusohje
- Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla. Ota toiseen kattilaan 2 ½ desilitraa kuumaa keitinvettä. Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää kuuman veden joukkoon tuorejuusto,valutetut kaprikset, sinappi, ja ripaus sokeria. Anna kiehua sen aikaa, että pasta on valmista.
- Valuta pasta hyvin ja kaada se kastikkeen joukkoon. Lisää tillisilppu ja savulohi. Sekoita hyvin. Annostele kuumille lautasille ja mausta pippurilla ja sitruunan kuoriraasteella. Pasta on parhaimmillaan heti tarjoiltuna.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.