Paahdettu kukkakaalibowl
Torino tekee yhteistyötä Vennerin kanssa ja kyseinen resepti on osa Venner-ruokalaatikkoa.
Alle 30 min
Ainesosat
2 dl | Torino ohrahelmeä |
1 | kasvisliemikuutio |
¾ | kukkakaalia |
4 | porkkanaa |
1 | omena |
1 dl | auringonkukansiemeniä |
½ dl | oliiviöljyä |
½ | sitruuna |
½ ps | parmesan-juustoa tai vegaanista juustoa |
ripaus | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan yhdessä kasvisliemikuution kanssa.
- Pese ja paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja palasiksi. Kuori ja kuutioi porkkanat.
- Laita pilkotut kukkakaali ja porkkanat uunipellille, ripottele päälle siemenet. Mausta suolalla ja pippurilla, ja pirskota päälle 1-2 ruokalusikallista oliiviöljyä. Paahda noin 10 minuutin ajan.
- Pese ja kuutioi omena.
- Sekoita sitruunan mehu oliiviöljyyn, ja lisää hieman suolaa.
- Kun kasvikset ovat valmiita, ota ne uunista, ja sekoita niihin paramesan tai muu vegaaninen juusto.
- Kokoa annokset: pohjalle ohraa, päälle kasvis-siemen-sekoitusta. Mausta kastikkeella makusi mukaan ja herkuttele!
Katso Vennerin kokkausvideo tästä alta! Voit myös katsoa videon täältä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.