Hyppää sisältöön
Torino Pasta-mozzarellasalaatti

Pasta-mozzarellasalaatti

Pasta-mozzarellasalaatti maistuu vaikkapa lounaaksi sellaisenaan tai muun ruoan lisukkeena.

Kananmunaton
Yli 60 min
2-3 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
½ tl suolaa
3 dl Torino Kaura pastaa
Marinadi
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl appelsiinimehua
1 rkl omenaviinietikkaa
1-2 tl sokeria
¾ tl suolaa
1 valkosipulin kynsi
½ dl tuoreita basilikan lehtiä
½ tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 pallo mozzarellaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 salaattikerä
basilikan lehtiä
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
  2. Yhdistä marinadin ainekset ja poraa ne sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää mustapippuri ja sekoita yhteen pastan kanssa. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
  3. Revi mozzarella ja puolita kirsikkatomaatit.
  4. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle pasta tomaatit ja mozzarella. Koristele basilikan lehdillä.

Kommentointi

  1. Routalempi sanoo:

    Tämä salaatti oli hyvää, vaikkei ehtinytkään pasta maustua tunteja. Jatkoon!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku