Pasta-mozzarellasalaatti
Pasta-mozzarellasalaatti maistuu vaikkapa lounaaksi sellaisenaan tai muun ruoan lisukkeena.
Yli 60 min
2-3 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
½ tl | suolaa |
3 dl | Torino Kaura pastaa |
2 rkl | rypsiöljyä |
2 rkl | appelsiinimehua |
1 rkl | omenaviinietikkaa |
1-2 tl | sokeria |
¾ tl | suolaa |
1 | valkosipulin kynsi |
½ dl | tuoreita basilikan lehtiä |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
1 pallo | mozzarellaa |
250 g | kirsikkatomaatteja |
1 | salaattikerä |
basilikan lehtiä |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
- Yhdistä marinadin ainekset ja poraa ne sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää mustapippuri ja sekoita yhteen pastan kanssa. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
- Revi mozzarella ja puolita kirsikkatomaatit.
- Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle pasta tomaatit ja mozzarella. Koristele basilikan lehdillä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Tämä salaatti oli hyvää, vaikkei ehtinytkään pasta maustua tunteja. Jatkoon!