Pastasalaatti Waldorfin tapaan
Waldorfinsalaatti kuuluu monien perheiden joulupöytään, mutta se maistuu herkulliselta myös muissakin juhlissa.
Yli 60 min
6-8 hengelle
Ainesosat
1 l | vettä |
½ tl | suolaa |
3 dl | Torino Kaura pastaa |
70 g | saksanpähkinöitä |
200 g | tummia viinirypäleitä |
200 g | varsiselleriä |
2 | makeaa punaista omenaa |
300 g | ranskankermaa |
100 g | majoneesia |
2 rkl | sitruunamehua |
½ tl | suolaa |
rouhittua mustapippuria |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Rouhi pähkinät ja paahda ne kuivalla pannulla, varo polttamasta.
- Pese ja puolita rypäleet. Huuhdo lehtisellerin varret ja leikkaa ne hyvin ohuiksi viipaleiksi. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kastikeainekset keskenään. Yhdistä kaikki aineet hyvin sekoittaen. Anna maustua vähintään tunnin ajan. Jos tarjoilet salaatin seuraavana päivänä voit lisätä joukkoon hieman maitoa notkistamaan salaattia.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.