Peltiruoka
Torino tekee yhteistyötä Vennerin kanssa ja kyseinen resepti on osa Venner-ruokalaatikkoa.
Alle 60 min
Ainesosat
1 | sipuli |
600 g | perunaa |
½ rs | herkkusieniä |
3 | porkkanaa |
¼ | kukkakaali |
2 dl | Torino Ohrahelmeä |
1 ½ | kasvisliemikuutio |
n. 1 dl | oliiviöljyä |
1 prk | vaaleita papuja |
75 g | tomaattipyrettä |
1 tl | suolaa ja mustapippuria |
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Kuori ja paloittele sipulit, perunat, sienet ja porkkanat kuutioiksi. Leikkaa kukkakaali pieniksi palasiksi. Vinkki: voit myös halutessasi pestä porkkanat ja syödä ne kuorineen.
- Valmista ohra pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää mukaan 1 ½ kasvisliemikuutiota.
- Lisukkeen valmistuessa laita perunat uuniin: ripottele päälle haluamiasi mausteita sekä reilusti öljyä. Paahda noin 10 minuutin ajan.
- Perunoiden paahtuessa huuhtele pavut ja valmistele kastike kulhossa: sekoita 3 ruokalusikallista oliiviöljyä, hyppysellinen suolaa, mustapippuria, tomaattipyre, sekä muita mausteita makusi mukaan.
- Sekoita pavut, sienet, porkkanat sekä kukkakaalit kastikkeen kanssa ja lisää ne uunipellille perunoiden kanssa. Lorauta vielä noin 2 ruokalusikallista oliiviöljyä päälle.
- Paista noin 10-15 minuutin ajan, kunnes perunat ovat pehmeitä ja kasvikset sopivan rapsakoita.
- Ota pelti pois uunista ja tarjoile peruna-kasvissekoitus papujen, lisukkeen ja öljyn kanssa.
Katso Vennerin kokkausvideo tästä alta! Voit myös katsoa videon täältä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.