Piccolo-broilerilasagnette
Piccolo-broilerilasagnette on simppeliä ruokaa parhaimmillaan.
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
300 g | hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita |
½ -1 tl | currya |
2 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
5 dl | vettä |
1 | kanaliemikuutio |
2 dl | vähälaktoosista kermaa |
1 ps | herne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste) |
1 dl | ruohosipulia hienonnettuna |
suolaa | |
½ ps | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
juustoraastetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Kuumenna Sunnuntai Juokseva kasarissa. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti. Lisää curry.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Kiehauta.
- Lisää kerma ja pakastekasvikset. Kuumenna kiehumispisteeseen samalla sekoittaen. Lisää ruohosipuli ja halutessasi suola.
- Voitele reilu 2 l:n uunivuoka Sunnuntai Juoksevalla.
- Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada kuuma kastike päälle. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä uunin keskitasossa 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.