Piccolo-kasvislasagnette
Kasvislasagnette on maukas valinta kasvisruokapäivään.
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
4 dl | purjoa |
3 | porkkanaa |
50 g | juuriselleriä |
1 | paprika |
2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
2 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
4 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
2 dl | laktoositonta kermaa |
2 dl | juustoraastetta |
½ tl | suolaa |
1 tl | oreganoa |
½ ps | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1-2 dl | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Suikaloi purjo, porkkanat, selleri ja paprika. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa ja pehmitä kasviksia muutama minuutti.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot, lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää kerma, juustoraaste ja mausteet.
- Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l). Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.
- Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Tähän reseptiin ei ole minkäänlaista valmistusohjetta?
Kiitos Jonna hyvästä huomiosta. Valmistusohje on nyt lisätty reseptiin.