Hyppää sisältöön

Rukiinen rucola-broilerisalaatti

Rucola-broilerisalaatti saa viljaisaa makua ja kuitua ruispastasta.

Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Yli 60 min
6-8 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
3 dl Torino Ruis pastaa
Marinadi
¾ dl öljyä
2 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
½ rkl hunajaa tai
½ tl sokeria
½ rkl sinappia
1 valkosipulin kynsi murskattuna
½ tl mustapippuria
Salaattiin
300 g kevyesti suolattuja broilerin fileesuikaleita
150 g kurkkua
½ punasipulia
125 g luumutomaattia
rucolasalaattia
jääsalaattia
Paistamiseen
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää hyvin valutettu pasta marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.
  3. Paista broilerin fileesuikaleet Sunnuntai Juoksevassa.
  4. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku puolikaaren muotoisiksi viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja halkaise luumutomaatit. Leikkaa tai revi jääsalaatti ja rucola.
  5. Vuoraa tarjoiluastia vihreällä salaatilla. Levitä päälle kerroksittain marinoitua pastaa, salaattia ja muita raaka-aineita. Koristele kirsikkatomaateilla ja rucolanlehdillä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku