Rukiinen rucola-broilerisalaatti
Rucola-broilerisalaatti saa viljaisaa makua ja kuitua ruispastasta.
Yli 60 min
6-8 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
3 dl | Torino Ruis pastaa |
¾ dl | öljyä |
2 rkl | hunaja-omenaviinietikkaa |
½ rkl | hunajaa tai |
½ tl | sokeria |
½ rkl | sinappia |
1 | valkosipulin kynsi murskattuna |
½ tl | mustapippuria |
300 g | kevyesti suolattuja broilerin fileesuikaleita |
150 g | kurkkua |
½ | punasipulia |
125 g | luumutomaattia |
rucolasalaattia | |
jääsalaattia |
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää hyvin valutettu pasta marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.
- Paista broilerin fileesuikaleet Sunnuntai Juoksevassa.
- Halkaise kurkku pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku puolikaaren muotoisiksi viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja halkaise luumutomaatit. Leikkaa tai revi jääsalaatti ja rucola.
- Vuoraa tarjoiluastia vihreällä salaatilla. Levitä päälle kerroksittain marinoitua pastaa, salaattia ja muita raaka-aineita. Koristele kirsikkatomaateilla ja rucolanlehdillä.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.