Tomaattinen hummus-pastasalaatti
Karla Könösen valmistaman pastasalaatin viimeistelee herkullinen hummuskastike.
Alle 60 min
Ainesosat
salaattisekoitusta | |
kurkkua | |
porkkana | |
kirsikkatomaatteja | |
paprikaa | |
tuoretta basilikaa |
n. 1 dl | (30g) soijarouhetta |
2 dl | vettä |
kourallinen pakastemaissia | |
n. 1 dl | (50g) Torinon Tricolori simpukkapastaa tai muuta Torinon kuviopastaa |
grillimaustetta |
1 rkl | (30g) hummusta |
½ dl | paseerattu tomaatti yrtti |
⅓ tl | keltaista currytahnaa |
tilkka vettä tarvittaessa |
Valmistusohje
Pilko kulhoon salaattipohja: salaattisekoitus, kurkku, porkkana, kirsikkatomaatit, paprika ja tuore basilika.
Valmista soijarouhe sekoittamalla kattilassa soijarouhe, vesi sekä pakastemaissi. Anna veden imeytyä ja lisää mausteeksi grillimaustetta.
Keitä Torinon pasta suolavedessä.
Valmista hummuskastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset yhteen.
Lisää kypsä soijarouhe ja pasta sekä hummuskastike salaatin joukkoon ja sekoita.
Voit halutessasi ripotella pastasalaatin päälle juustoraastetta.
Nauti!
Reseptissä käytetyt tuotteet