Valkosipuli-herkkusienipasta
Nopeasti valmistuva herkkusienipasta saa makua muun muassa valkosipulista ja fetajuustosta.
Alle 30 min
2-4 hengelle
Ainesosat
4 | valkosipulinkynttä |
200 g | tuoreita herkkusieniä |
1 | persiljaa ruukku |
¾ dl | sitruunaöljyä |
½ tl | suolaa |
ripaus | sokeria |
reilusti | mustapippuria |
100 g | fetajuustoa |
2 l | vettä |
1 tl | suolaa |
7 dl | Torino Kaura pastaa |
chilihiutaleita | |
sitruunaöljyä |
Valmistusohje
- Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Puolita herkkusienet ja leikkaa lohkoiksi.
- Silppua persilja.
- Kuumenna paistinpannussa sitruunaöljy. Ruskista herkkusienet, lisää joukkoon valkosipuliviipaleet ja jatka ruskistamista, mutta varo polttamasta valkosipuleja.
- Sienien ruskistuessa keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kaada valutettu kuuma pasta paistinpannulle. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kääntele joukkoon persiljasilppu ja murustettu feta.
- Annostele kuumille lautasille. Ripottele pinnalle chilihiutaleita ja viimeistele sitruunaöljyllä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.