Hyppää sisältöön

Vartissa valmis pestopasta

Tämän helpommaksi ei ruoanlaitto käy! Vartissa valmis pestopasta on pastaruokien klassikko.

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Tumma Kierre pastaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 dl vihreää pestoa
1 pallo buffalo mozzarellaa
Lisäksi
paahdettuja pinjansiemeniä
parmesanraastetta
Valmistusohje
  1. Keitä vesi kattilassa ja lisää kiehuvaan veteen suola ja pastat. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pastan kiehuessa pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Ota muut ainekset esille.
  3. Kaada vesi pois pastasta ja sekoita joukkoon pestokastike. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja revi mozzarella.
  4. Viimeistele annokset paahdetuilla pinjansiemenillä ja parmesanraasteella.

VINKKI! Jos haluat lisää ruokaisuutta, tarjoile pestopastan kanssa paistettuja broilerin fileeleikkeitä tai lisää pastan joukkoon parmankinkkua.
Jos haluat valmistaa peston itse, katso Hans Välimäen pestoresepti.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku