Yhden kattilan kinkkupasta
Yhden kattilan kinkkupasta on arkiruokaa parhaimmillaan: nopeaa, maistuvaa ja vain vähän tiskiä!
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
1 | paprika |
2 | valkosipulinkynttä |
200 g | palvikinkkua suikaleina |
2 rkl | öljyä |
6 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
6 dl | Torino Special Tumma Proteiini pastaa |
200 g | levittyvää sulatejuustoa |
200 g | pakasteherneitä |
1 dl | paahdettua sipulia |
rouhittua mustapippuria |
Valmistusohje
- Pese, puolita ja kuutioi paprika. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet.
- Kuumenna laakeassa kattilassa öljy. Freesaa hetken aikaa paprikaa, valkosipulia ja kinkkua.
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja keitä n. 10 minuuttia ilman kantta, välillä sekoittaen.
- Lisää sulatejuusto ja herneet, kiehauta. Laita kansi päälle ja anna tekeytyä hetken aikaa. Annostele lautasille, ripottele päälle paahdettua sipulia ja mustapippuria.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.